Over ons

FIT Loopbaan Advies & Begeleiding is onderdeel van de Hero Holding BV waarin ook FIT Verzuimbeheer is ondergebracht, een gecertificeerde Arbodienst. De klanten en relaties van FIT Verzuimbeheer BV vormen een belangrijk netwerk voor de activiteiten van FIT Loopbaan Advies & Begeleiding.

FIT Loopbaan Advies & Begeleiding heeft als missie om alle mensen te behouden voor de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat deelname aan het arbeidsproces belangrijk is voor het algeheel welzijn en welbevinden van ieder individu. Deelname aan het arbeidsproces betekent; het hebben van zingeving, structuur, financieel onafhankelijk zijn, sociale contacten hebben, intellectuele uitdagingen, deelname aan de maatschappij, ertoe doen en regie nemen op je eigen leven.

Wisselen van baan is soms een wens of een keuze. Soms wordt de keuze echter voor je gemaakt. Je raakt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt waardoor je bij je huidige werkgever niet verder kunt of vanwege economische redenen moet de werkgever van een aantal werknemers afscheid nemen. Ook kan vanuit functioneringsgesprekken de uitkomst zijn dat werkgever en werknemer uit elkaar moeten of willen. Een carrière die niet meer past of die geen uitdaging meer biedt. Voor al deze uitdagingen biedt FIT Loopbaan Advies & Begeleiding de juiste passende oplossingen. Belangrijk aspect hierin is dat de kandidaat zelf de regie pakt ondersteunt door onze adviseurs.

Onze werkwijze

‘Aandacht werkt beter’ is onze overtuiging. Geen mens is gelijk dus ook geen traject is gelijk. Maatwerk is standaard in ieder traject. Bij de kennismaking en intake wordt onderzocht welke begeleiding en ondersteuning nodig is om tot het gewenste succes te komen.

Maak kennis met ons team