Gemma Zaal

Sinds 2017 werk ik bij FIT. Een bedrijf waar ik volop kansen en mogelijkheden heb gekregen om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Dat is nog maar één reden waarom het fijn is om bij FIT te werken. Het team van enthousiaste en bevlogen medewerkers maakt dat elke dag weer even uitdagend en dynamisch is. Niet alleen aandacht voor onze klanten maar ook aandacht voor elkaar waardoor je steeds het beste uit jezelf en uit elkaar kunt halen. Dat maakt het werken bij FIT voor mij echt uniek.

Mijn functie als officemanager is een zeer veelzijdige waarbij geen dag gelijk is. Op deze spin in het web functie ben ik helemaal op mijn plek. Het regelen en organiseren is me op het lijf geschreven. Waar nodig kunnen de collega’s bij me terecht voor advies om of om gewoon even over een dossier te klankborden. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen FIT.

Als persoon word ik enorm geïnspireerd door mensen met een passie. Die gedrevenheid en bevlogenheid vertaal ik zelf naar hoe ik in het leven sta. In alles wat ik doe, zowel werk als privé, geef ik het beste van mijzelf. Privé mag ik graag reizen naar mooie plekken om te relaxen, om te ontdekken of om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast ben ik regelmatig actief als crew-lid bij het ballonvaren. Hierdoor ben ik regelmatig te vinden op verschillende ballonmeetings in het binnen en buitenland. De eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels  zweven boven het verstilde landschap vervelen mij nooit en is elke keer weer een unieke ervaring.

Terug naar het teamoverzicht